Kasteel-Museum Sypesteyn
Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht, Telefoon: 035-5823208, e-mail: info@sypesteyn.nl

Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht, Telefoon: 035-5823208, e-mail: info@sypesteyn.nl
2272x700 kasteel in de zon

EEN WARM HART VOOR KASTEEL-MUSEUM SYPESTEYN……..

Zoals inmiddels iedereen weet zijn de Musea in Nederland gesloten om besmetting met het Corona virus zo veel mogelijk te beperken.

Door deze maatregel wordt Sypesteyn heel hard getroffen, omdat het Kasteel Museum voor het overgrote deel van haar inkomsten afhankelijk is van de bestedingen van bezoekers aan het Kasteel, de Tuin de Evenementen en de Tentoonstellingen. En ook doordat de horeca in de komende periode gesloten zal moeten blijven.

Door de architectuur van het Kasteel is er geen mogelijkheden om een protocol op te zetten waarbij er een garantie gegeven kan worden dat bezoekers minimaal 1,5 meter uit elkaar blijven.

Kortom Kasteel Museum Sypesteyn verkeerd in zwaar weer en voorziet dat haar reserves binnen niet al te lange tijd zullen zijn uitgeput….. waardoor de deuren wellicht voorgoed gesloten moeten blijven.

Maar misschien draagt u Kasteel Museum Sypesteyn een warm hart toe !!

Dan kunt u ons steunen met een via de Website van “Vrienden van Sypesteyn”.
Vrienden van Sypesteyn is erkend als cultureel erfgoed met ANBI status en op die website kunt u ons steunen op verschillende wijzen:
  • koop (symbolische) stenen van Kasteel Sypesteyn van € 10,-- per steen. Voor iedere steen krijg je een gratis tuinkaartje. Je kunt uiteraard zoveel stenen kopen als je wilt; hiermee ondersteun je letterlijk en figuurlijk het kasteel!
  • door familie en vrienden uit te nodigen om als vrijwilliger een bijdrage aan het kasteel te leveren;
  • door jouw netwerk uit te nodigen om “Vrienden” te worden van Kasteel-Museum Sypesteyn (€ 20,-- per jaar) via www.vriendenvansypesteyn.nl.
Een bijdrage kan worden gestort op IBAN NL82INGB0004372274 t.a.v. Vrienden van Sypesteyn. Betalingskenmerk: help Sypesteyn door de crisis.
Of via link: https://www.vriendenvansypesteyn.nl/help-sypesteyn-door-de-corona-crisisHenri 96x100Sypesteyn

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri
Henri 96x100Sypesteyn zonder achtergrond 200x100

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri
Henri 96x100

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri