De tuin is weer open!

Kasteel-Museum Sypesteyn heeft groen licht gekregen om de tuin te openen voor het publiek. Uiteraard zijn wij enorm blij met dit positieve nieuws! Vanaf zaterdag 17 april 2021 openen wij weer de hekken van het kasteel en staan klaar om iedereen van harte te verwelkomen.

De Historische Tuin zal ieder weekend (zaterdag en zondag) open zijn van 11.00 uur tot en met 17.00 uur.
Vanzelfsprekend worden de volgende COVID-19 maatregelen nageleefd:

* Het dragen van mondkapjes is niet verplicht in de buitenlucht en daarmee niet verplicht om te dragen in de tuin. Bij een eventueel bezoek aan het toilet, dient u wel een mondkapje te dragen.

* Houdt 1.5 meter afstand van zowel de mede bezoekers als de medewerkers van het kasteel. Gun en geef elkaar de ruimte, immers de tuin is groot genoeg.

*Entreebewijzen kunnen zowel online als aan de toegangspoort van het kasteel worden aangeschaft. Bij aanschaf van de entreebewijzen aan de toegangspoort, vragen wij u zoveel mogelijk met pin te betalen. Ook uw museumkaart is van toepassing voor toegang tot de tuin.

De toegangsprijs voor iedereen vanaf 13 jaar is € 5,00. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

* U kunt de tuin bezoeken zonder tijdslot. Wij vertrouwen erop dat iedere bezoeker rekening houdt met zijn/haar mede bezoekers en bij enorme drukte elkaar de ruimte geeft zodat vele bezoekers kunnen genieten van de tuin.

* De tuin heeft een eenrichtingsroute. De route is te herkennen aan de aangebrachte groene pijlen, om zo de doorstroming goed te bevorderen en de eventuele opstoppingen te beperken.

Veel plezier bij uw bezoek aan de Historische Tuin van Kasteel-Museum Sypesteyn!