Afgelast – Valinor Harp Trio 

Wegens omstandigheden zijn wij -zeer tot onze spijt- genoodzaakt om de geplande harpconcerten van het Valinor Harp Trio op zaterdag 2 juli a.s. af te gelasten.
Hiervoor onze welgemeende excuses.

Het enthousiaste Valinor Harp Trio neemt u mee op reis door de tijd, over de landgoederen van Kasteel-Museum Sypesteyn, langs murmelende beken naar verschillende windstreken. Een wals om bij te mijmeren….de Grenadier en zijn Lady, Divertimenti uit de 17e eeuw tijdens lunches in de tuin of bij diners met schitterend porselein en fraai gedekte tafels, naar de tijd van filmmuziek naar het hedendaagse Canada, om daarna te genieten onder platanen bij een van de Franse kanalen.
Debussy laat de maan over het kasteel schijnen en ruimte om te dromen. Kortom, een gevarieerde muzikale reis door de ruimte en de tijd.

Valinor dankt haar naam aan de wereld van auteur J.R.R. Tolkien: het ‘onsterfelijke’ land waar de Valar (goddelijke wezens) verblijven. Het Valinor Harp Trio speelt op diverse harpen en bestaat uit: Grace Innemee, Adinda de Vries en Jan Jonker.