Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht, Telefoon: 035-5823208, e-mail: info@sypesteyn.nl

2272x700 kasteel noordzijde

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Kasteel-Museum Sypesteyn. De nieuwste berichten staan bovenaan. Als u het hele bericht wilt lezen, klik dan op de titel.  Oudere berichten vindt u in het Nieuwsarchief.


Nieuwsarchief

Hier vindt u de oudere berichten over Kasteel-Museum Sypesteyn. Als u het hele bericht wilt lezen, klik dan op de titel. De nieuwe berichten over Sypesteyn vindt u onder Nieuws.

Jaaroverzicht

Hieronder vindt u het overzicht van de tentoonstellingen/evenementen/etc. welke bij Sypesteyn gepland staan in het seizoen.


Tentoonstellingen

Hieronder vindt u informatie over de tentoonstellingen van Sypesteyn in het seizoen.


Evenementen en concerten

Geregeld organiseert Sypesteyn huisconcerten verschillende evenementen en concerten. De evenementen of concerten kunnen plaatsvinden in onze schitterende tuin, maar ook in de sfeervolle en kleinschalige ambiance van de Lage Zaal van het kasteel, waar u wordt omringd door antiek meubilair,  familieportretten en andere prachtige kunstvoorwerpen. 


Huisconcerten.

Geregeld organiseert Sypesteyn huisconcerten in de sfeervolle en kleinschalige ambiance van de Lage Zaal van het kasteel, waar u wordt omringd door antiek meubilair,  familieportretten en andere prachtige kunstvoorwerpen. Het muziekpalet omvat zowel klassieke barok en romantiek, als jazz en moderne zang waarbij ook uitstapjes naar andere culturen en muziektradities gemaakt worden.

Wij prijzen ons gelukkig een historisch toetsinstrument, een fortepiano, uit de Sweelinck Collectie onderdak te mogen bieden. Sedert maart 2015 hebben wij deze in bruikleen gekregen van het Museum Geelvinck Hinlopen te Amsterdam, dat deze bijzondere collectie van meer dan 80 historische piano's beheert.

Het concertprogramma voor de komende maanden vindt u hieronder:

Henri 96x100Sypesteyn

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri
Henri 96x100Sypesteyn zonder achtergrond 200x100

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri
Henri 96x100

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri