Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht, Telefoon: 035-5823208, e-mail: info@sypesteyn.nl

2272x700 kasteel noordzijde

Horeca

Lees meer: Logo definitief 647x600Wat is er feestelijker dan uw bezoek aan Sypesteyn culinair af te ronden bij Restaurant 'Op Sypesteyn'?
Het terras en de sfeervolle ruimtes in het kasteel en het koetshuis bieden u daartoe alle gelegenheid, van een heerlijke kop koffie tot een uitgebreid diner.

U kunt bij Restaurant ‘Op Sypesteyn’ terecht voor uw bedrijfsfeest, vergadering, verjaardag of bruiloft, voor een groepslunch, een high tea of diner, ook in privé-setting.
Samen met het kasteel worden aantrekkelijke arrangementen aangeboden: Een wandeling in de tuin van Sypesteyn of een bezoek aan het museum, gecombineerd met een lunch of diner.

Informeer naar de vele mogelijkheden bij Restaurant 'Op Sypesteyn'
Hans en Annette Hoogerwerf
Webpagina: www.opsypesteyn.nl 
E-mail aan: restaurant@opsypesteyn.nl
Telefoon 035-6228880

Groepsrondleidingen

Het is mogelijk Sypesteyn te bezoeken met uw eigen groep, zonder dat daar andere bezoekers aan worden toegevoegd. Dat kan het gehele jaar op afspraak plaatsvinden, dus ook buiten het seizoen en ook op afwijkende tijden.

Deze groepsrondleidingen dienen minstens 14 dagen van te voren te worden gereserveerd via info@sypesteyn.nl of 035-5823208.

De tarieven vindt u vermeld onder 'Prijzen'.

Vergaderen

De historische omgeving van het kasteel en de tuin van Sypesteyn vormen een ideale locatie voor uw vergaderingen. Of het nu gaat om een intieme vergadering met de Raad van Bestuur of om een ontspannen brainstorm met het Management Team, of u een personeelsdag omlijst met een gezamenlijke kookworkshop of met sportieve ‘lawn games’: het is allemaal mogelijk.

Wij verzorgen desgewenst ook de presentatiemiddelen, amusement, theater of muzikale omlijsting. Een rondleiding door het kasteel en de tuin behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk wordt er altijd lekker gegeten en gedronken, in een goede sfeer. Wij regelen de organisatie en de catering van 2 tot 500 personen, zomer en winter.

Adres en route

Het adres van Kasteel-Museum Sypesteyn is:

Nieuw-Loosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrecht
Telefoon: 035-5823208
e-mail: info@sypesteyn.nl

Per fiets
Sypesteyn is uitstekend per fiets bereikbaar en ligt tussen Fietsknooppunt 28 in Nieuw Loosdrecht en Fietsknooppunt 27 in Breukeleveen. Voor e-bikes zijn er diverse oplaadpunten aanwezig.

Per auto
Plan uw route via Google Maps door hier te klikken

Route vanaf Utrecht: A27 (Utrecht-Hilversum) afslag Bilthoven, richting Maartensdijk, vervolgens richting Hollandsche Rading en Loosdrecht.

Route vanaf Amsterdam: A2 (Amsterdam-Utrecht) afslag Vinkeveen, richting Hilversum, vervolgens richting Loosdrecht. In Loosdrecht wordt Sypesteyn met bordjes aangegeven.

Parkeren kan even verder achter de Sijpekerk (deze staat schuin tegenover het Kasteel-Museum Sypesteyn).

Per bus

  • Vanaf NS-station Utrecht-Overvecht, lijn 122, halte Nederlands Hervormde Kerk, duur circa 30 minuten (stopt vlak voor het kasteel). Rijdt niet op zondag.
  • Vanaf NS-station Hilversum, lijn 104, halte Nieuw-Loosdrechtsedijk, duur circa 30 minuten en vervolgens ruim 5 minuten lopen.

Trouwen op Sypesteyn

De intimiteit van het kasteel en de prachtige inrichting van de Lage Zaal met zeventiende-eeuwse meubelen en portretten maken voor veel bruidsparen Sypesteyn tot de romantische locatie bij uitstek voor de voltrekking van hun huwelijk. Deze trouwzaal biedt plaats aan maximaal 45 gasten.

Voor huwelijksvoltrekkingen kunt u de Lage Zaal afhuren. Kijk voor de tijden en prijzen onder de rubriek “Uw Bezoek” bij pagina “Prijzen”.
Het gebruik van de tuin voor het maken van een trouwreportage is hierbij inbegrepen. Ter informatie melden wij dat de gemeente ook leges in rekening brengt.

Het is ook mogelijk om t.b.v. het maken van een Bruidsreportage de tuin en of het kasteel te huren.

Lees hier:

Het team bespreekt graag met u de mogelijkheden die het kasteel en/of het  landgoed u kunnen bieden.
Bel voor een afspraak of stuur een email naar Info@sypesteyn.nl

  • 1
  • 2
Henri 96x100Sypesteyn

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri
Henri 96x100Sypesteyn zonder achtergrond 200x100

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri
Henri 96x100

Sypesteyn: de droom van jonkheer Henri