Vanaf 1 december 2021 is het Kasteel-Museum gesloten (winterperiode). Onze historische tuin blijft zo veel mogelijk open.

Wilt u graag rondgeleid worden door onze  vriendelijke en ervaren rondleiders, kan dat weer vanaf volgend seizoen iedere zaterdag en zondag om 13.00 uur en om 15.00 uur.  Een rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Voor het deelnemen aan de rondleiding (maximaal 10 personen per rondleiding) is het raadzaam (niet verplicht) om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Wilt u graag het Kasteel-Museum op eigen gelegenheid bezoeken en in uw eigen tempo?  Met behulp van onze ‘Digitale Gids’ (onze  audio -en beeldtour) heeft u de keuze om uw ‘eigen rondleiding’ te creëren.

Komt u met een gezelschap van meer dan 4 personen? Dan kunt contact opnemen door een mail te sturen naar info@sypesteyn.nl of te bellen met het secretariaat van Kasteel-Museum Sypesteyn: 035 5823208.

Voor het reserveren van een privé rondleiding kunt u eveneens contact opnemen met het secretariaat van Kasteel-Museum Sypesteyn.

U kunt uw toegangsbewijs zowel online bestellen (bestel hier uw kaartjes) als in de Museumwinkel kopen.

Bestel hier uw kaartjes:

Kasteel tuin:

Header 1280x250 combi 2

Evenementen: