Op zoek naar een romantische trouwlocatie?

Wilt u het “ja, ik wil” uitspreken in de monumentale Lage Zaal van het kasteel of kiest u liever voor een sfeervolle bruiloft in de fraaie Historische Tuin?

Dit kan onder de meer dan 100 jaar oude Honingboom of in de schitterende boomgaard op één van de prachtige grasvelden, met het sprookjesachtige kasteel op de achtergrond.

Een kerkelijke inzegening kan worden voltrokken in de Sijpekerk, op vijf minuten loopafstand van het kasteel of er kan een openluchtdienst in de tuin van Sypesteyn worden georganiseerd.

Er zijn tal van mogelijkheden, afgestemd op uw wensen. Immers, iedere bruiloft is uniek…. De mooiste dag van uw leven moet uiteraard perfect verlopen.  Ons trouwteam denkt met u mee en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat het een dag wordt om nooit te vergeten. Een bruidsreportage is inbegrepen.

Tevens biedt Kasteel-Museum Sypesteyn – in samenwerking met Hof Sypesteyn – een scala aan mogelijkheden wat betreft een receptie, een lunch, een high tea, of een stijlvol diner met familie en vrienden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Maak dan een vrijblijvende afspraak op Kasteel-Museum Sypesteyn! U bent van harte welkom!

Telefoon: 035-5823208
E-mail: info@sypesteyn.nl